2018/10/02

Dpo 3 / punaviiniä ja outoja oireita

Viime yönä heräsin kahteen kertaan järkyttävään pissahätään ja oli pakko mennä pissalle, vaikka en yleensä ikinä herää sen takia enkä ollut juonut normaalia enempää nestettä illalla. Rinnat ovat olleet kamalan kipeät ja turvonneet, vv tulee edelleen melko paljon, mutta ei niin juoksevana kuin oviksen aikaan, alavatsaa nippailee ja lisäksi mies alkoi epäilemään, kun mulla tuli tänään niin kamala kääretorttuhimo, että piti pyytää sitä ostamaan kaupasta kääräriä kotiin. Himoitsen nimenomaan sitä valkoista esanssimössöä sieltä sisältä, haha. Esikoisen odotuksessa mulla tuli heti alussa kamala himo kermavaahtoon ja kermakakkuihin yms. Äsken vieläpä aivastaessa tuli kova vihlonta kohdun ja munasarjan alueille, joka jatkui hetken aikaan.

En halua asettaa liian suuria odotuksia, koska olen pettynyt niin monesti ja tippunut korkealta vauhdilla alas. Ensiviikon lopulla pääsee sitten testaamaan. Aloin vaan miettiä, jos se ovis olisi kuitenkin ollut jo silloin kp 16... Eilen illalla istuessani sohvalla vasenta munasarjaani kihelmöi jännästi tunnin ajan.

Olen lukenut paljon juttuja, kuinka punaviini voisi edistää kiinnittymisen tapahtumista, koska sen väitetään edistävän kohdun toimintaa. Mies haki tänään punkkupullon, niin pääsen nyt muutamana iltana ottamaan pienen lasin (n. 12 cl) punaviiniä kohdun verenkierron parantamiseksi ja auttamaan munasolua kiinnittymään sekä poistamaan itseltäni stressiä, jotta keho olisi rentoutuneempi ja vastaanottavaisempi. Nyt kun on pian vuoden yrittänyt, niin tekee mieli kokea kaikkia poppakonstejakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti