2018/10/16

Vuosi yritystä takana ja soitto perhesuunniteluun

Noniin, nyt meillä on tullut vuosi yritystä täyteen. Olen kyllästynyt tähän olotilaan. Bongaaan ovulaation, koitan rentoutua, syön vitamiineja, nostan jalat ylös seksin jälkeen ja teen mielestäni kaiken oikein ja koitan välttää stressaamista, mutta silti ei tärppää. Epätietoisuus riivaa. Miksi se munasolu ei hedelmöity!? Suurin stressini ja ahdistukseni johtuu epätietoisuudesta.

Tietäisi edes sen, että onko vai ei endoa tai pcos, toimiiko siittiöt normaalisti ja muuta. Sekin olisi jo jonkinlainen tieto, että mitään selittävää syytä ei löydetä ja kaikki toimii normaalisti. Voisin jatkaa tietäen sen kuitenkin.

Soitin tänään siis ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolaan ja varasin minulle ja miehelleni ajan terveydenhoitajalle. On tärkeää, että menemme sinne molemmat ja vastaamme hänen esittämiinsä kysymyksiin, jotka kirjataan ylös. Tämän jälkeen homma lähtee vihdoin etenemään ja tehdään mahdollisesti tutkimuksia ja meidät ohjataan lääkärille? Mutta alkukartoitus on jo 29.10. eli aivan pian. Olen innoissani. Mikä kamala painava taakka tipahti pois harteiltani. Minun ei tarvitse enää kantaa tätä tuskaa yksin (mies osaa ottaa paljon rennommin tämän asian) vaan pääsen puhumaan tästä asiasta ja saan asian sillä tavalla "eteenpäin". Haluaisin niin pystyä nauttimaan täysillä esikoisen pikkulapsiajasta ♥ Senkin takia haluan saada jotain vastauksia, jotta asia ei ole koko ajan mielessäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti