2019/02/11

Dpo 8 ja hätähousuna nega

Oon kamalasti lukenut juttuja, kuinka ihmiset ovat herkillä testeillä saaneet haamuja jo dpo 8 alkaen. Minä en taas pystynyt pidättelemään tänään itseäni ja testasin testillä negatiivisen tuloksen. Yllätys.

En todellakaan kyllä ollut nyt yllättänyt, koska mulla ei ole minkäänlaisia oireita tänään ainakaan. Vatsassa tyyni ja "tyhjä" olo; ei nippailuja, vihlontoja tms. Ihan samanlainen olo kuin aina tässä vaiheessa kiertoa, eli odotan kuukautisia taas viikonlopulle saapuviksi. Olo on todellakin sellainen "ei-raskaana"-oleva.

Tiedän testanneeni melko aikaisemmin, mutta mieluummin nyt uskottelen itselleni sen olleen oikea negatiivinen kuin herättelisin enää turhaa toivoa niin kuin jokainen loppukierto yleensä.

Noh, ei tässä onneksi enää kovin kauaa ole, että päästään kuulemaan seuraavan spermanäytteen tulokset ja sovitaan jatkosta. Tällä hetkellä ajatus raskaudesta ja toisesta lapsesta/vauvasta omana persoonanaan on todella utopistinen ja kaukainen ajatus. Tuntuu kuin tietäisin, etten tule koskaan saamaan toista lasta. Sellainen outo pelokas olo jatkuvasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti