2018/12/28

Kp 13 fiiliksiä

Menkat siis alkoivat ja on ollut aika kökkö fiilis. Ei ole tehnyt mieli edes tänne kirjoitella. Ei auttanut greippimehukaan ja en jaksa sitä enää edes uusiksi kokeilla.

Sperma-analyysi on tehty ja eilen käytiin myös molemmat antamassa labranäytteet. Tuloksia saadaan tosin odotella vielä ensiviikon lääkäriin saakka. Vähän jännittää ja ahdistaakin ne tulokset.

Mulla on ollut nyt jo useamman päivän aika kipeät rinnat ja niistä tulee taas sellaista kellertävää maitoa, mitä tuli imetyksen alussa. Ehkä kroppa tekee kepposia, kun olen niin kovasti lähiaikoina toivonut ja kuvitellut olevani raskaana. Nyt on tosin myös tullut paljon edellisiä kiertoja enemmän valkovuotoa ja ollut ovismaisia nippailuja munasarjoissa. Ovistestikin oli jo melko tummahko, vaikka tänään vasta kp 13. Voisiko se ovulaatio tässä kierrossa tapahtuakin aiemmin kuin kp 22 tms? Olisipa niin. Olisi mukavaa vaihtelua vähän lyhyempi kierto välillä.

Olen jo hylännyt ajatuksen pienehköstä ikäerosta ja alkanut totutella ajatukseen pitemmästäkin ikäerosta. Onhan tässä vielä aikaa onneksi eikä sinänsä mitään kiirettä. Eilen katselin esikoiseni vauvavideoita ja melkein itkin. Voisinpa vielä kokea raskauden ja sen vauva-ajan, vaikka se kaikki olikin raskasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti