2018/12/03

Tämän hetken fiiliksiä ja ovis+

Olen nyt juonut greippimehua tasaisesti lasillisen koko kierron jokaisena päivänä. Olin lukenut, kuinka oviskivut ovat olleet aivan omaa luokkaansa, ovislimat huomattavia ja kuinka se paksuntaa kohdun limakalvoa jne.

Tämä on ollut ensimmäinen kierto ikinä, kun minulta tuli  kahdella eri vessakerralla hieman valkovuodon mukana verta kesken kierron. Tämä tapahtui siis noin viikko ennen ovista. Noihin aikoihin sain myös pc:n raskaustestiin jonkun erikoisen viivanpaikan, mitä en ole ennen siinä nähnyt. Epäilenkin siis, että kyseessä olisi saattanut olla kemiallinen raskaus tai jotain vastaavaa.

Tein äsken ovulaatiotestin, koska on ollut hieman ovismaista limaa lähipäivinä ja se oli yllätyksekseni jo aikalailla ovisplussaksi laskettava. Olin siinä mielessä hieman yllättynyt, että juurikin tällä kertaa minulla ei ole ollut kuin vähän ovislimaa, ei juurikaan haluja ja ei oikein mitään tuntemuksia munasarjoissa. Yleensä tunnistan noista asioista oviksen todella hyvin. Minulla on siis käynyt nimenomaan päinvastoin nyt greippimehun kanssa, eli ovis on vaikeampi tunnistaa kun yleensä. Paikat ovat myös kuivemmat kuin normaalisti. Samat vaikutukset kuin e-pillereillä mielestäni. Tuskin juon tuota mehua enää jatkossa, jos siitä ei ole nyt apua.

Ainoa mikä nyt vähän häiritsee on se, että miehellä on keskiviikkona sperma-analyysiaika, eli nyt ei voida yrittää tänään eikä huomenna ja testin mukaan ovis tapahtuu nimenomaan huomenna. Toivottavasti riittää, että hommailimme eilen myöhään illalla, koska nyt tulee juuri oviksen aikaan tauko.

Flo:n mukaan oviksen olisi pitänyt olla vasta keskiviikkona (eli ovisplussan huomenna), joten ovis on ainakin sen mukaan päivän entistä aikaisemmin. Hyvä! Nyt on siis kp 20 eli ovis tapahtuu kp 21. Menkkojen tulisi alkaa siis noin kp 33 (mulla ne alkaa yleensä dpo 12). Nyt sitten katsellaan ja odotellaan. Raskaustestin voi tehdä aikaisintaan 14.12. (dpo 10, mutta silloin vain herkällä raskaustestillä!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti