2018/12/09

Taas testejä

Aika moni sanoo, että on tyhmää testailla ja käyttää niihin rahaa. Monet puhuvat myös ympäristön tuhlaamisesta. Mä en jotenkaan nää kuitenkaan pieniä liuskatestejä ihan samana asiana kuin montaa muutakin asiaa, joita suurinosa ihmisistä käyttää (terveyssiteet ja tampponit, vaipat, vanupuikot jne). Ovistestit etenkin auttavat montaa yrittäjää hahmottamaan epäsäännöllisiä kiertojaan ja tähtäämään seksiä tapauksissa, joissa sitä ei ole muuten riittävästi. Itselläni on niin pitkiä ja sekavia kiertoja, ettemme todellakaan aina jaksa yrittää joka toinen päivä..

Tilaan testejä vähän mistä sattuu ja mistä saan halvalla useampia. Kiinatestit olivat tosin huonoja ja niitä en enää tilaa koskaan uudestaan. Näistä sofeista olen kuullut paljon hyvää vaikka itselläni ei niistä kamalasti ole kokemusta. Enemmän olen käyttänyt onestepejä.

Tänään on dpo 5 eli vielä semmoiset viitisen päivää saa odottaa, että noilla herkilläkään testeillä uskallan testailla. Olen jo alkanut valmistautumaan 4388682:een pettymykseen. Plääh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti