2019/07/09

Raskauden puolväli

Tämä kyseinen kuva on kylläkin jo eiliseltä, kun viikkoja oli 20+0, mutta ei sen väliä. Eilen oli kuitenkin 140 päivää raskautta takana ja samat 140 päivää edessä. Niin jännää!

Aika on tosiaan mennyt nopeasti ja tuntuu hassulta ajatella, että nyt ollaan koko ajan lähempänä synnytystä kuin raskauden alkamista.

Olo on ollut aika hyvä nyt. Väsyttää ja pissahätää, mutta ei paljon sen kummempaa. Autossa tulee aina nopeasti todella paha olo ja edelleen monet ruoat tekevät pahan olon. Olen aiempaa nirsompi.

Liitoskivut ovat alkaneet nyt jo! Aiemmin siis kuin ensimmäisessä raskaudessani. En todellakaan ole odottanut niitä! Välillä ihan nouseminen ja käveleminen särkee ja sattuu nivusiin, alavatsaan ja lantioon. Vaikeaa pysyä esikoisen perässä, kun liikkuminen sattuu niin paljon. Ulkoilu etenkin tuntuu nyt todella raskaalta ja syksyllä pitäisi alkaa vielä viemään esikoista joka viikko kerhoon, jonne on kävelyä reilu kilometri, eli matkaa täytyy ravata kerhopäivinä neljä kertaa. Se tulee olemaan ikävää sen suuren vatsan kanssa sitten, jos vielä liitoskivutkin pahenevat.

Odotan jo niin mökille pääsyä. Haluan jo päästä "nauttimaan kesästä". Toivottavasti säät vaan tästä vähän siihen mennessä paranesivat.

2 kommenttia:

  1. Jestas tää menee nopeasti! :) Jos itselläkin olisi eka inssi tärpännyt niin samoilla viikoilla mentäisiin.

    VastaaPoista
  2. Nopeesti menee aika! Kohta teillä on jo pieni ihana tyttö sylissä!
    Hei mikä toi sun käyttämä raskaus app on nimeltään?

    VastaaPoista