2018/11/12

Apteq ja viivanpaikat

Kyllä taas tuli tiputtua ja korkealta. Mulla ollut nyt välillä vähän lievää etovaa oloa, päivittäin vihlontoja kohdussa (tänäänkin nauraessa), pissahätää, heikotusta, pääkipuja, kiukkua ja jatkuvaa nälkää. Olin ajatellut, etten tee testejä, mutta menin sitten kuitenkin koulun jälkeen apteekkiin hakemaan herkkää raskaustestiä (Apteq, 10 herkkyys).

Tein kotona heti testin (dpo 11) ja aluksi siihen ei näyttänyt tulevan mitään. Testiajan lopussa (ehkä neljän minuutin kohdilla) siihen tuli joku tosi haalea viiva. Sen näki lähinnä tihrustelemalla ja kääntelemällä testiä. Kyseinen viiva jäi testiin ja näkyy edelleen nyt illallakin siinä. Taskulampulla sen näkee todella hyvin ja kyllä sen juuri näkee vaikka ei kääntäisikään testiä. En kuitenkaan esimerkiksi näe, onko siinä väriä vai ei.


Ehdin innostua ja lähdin erikseen kauppaan hakemaan pc:n testejä (tosin 25 herkkyydeltään), johon ei kyllä tullut yhtään mitään. Niistä olen lukenut, että ne ovat todella hyviä ja herkkiä, joten meinasin oksentaa ahdistuksesta ja masennuksesta. Millainen pettymys taas kerran. Teen kuitenkin tuollaisen toisen pc-testin torstaina, kun ovulaatiosta on 14 päivää.

En vaan jaksa testejä, jotka antavat turhia viivoja tai ns. "viivanpaikkoja". Olisi vaan kokonaan blankoja mieluummin, jos ei syytä innostumiseen ole. Höh! Oli vaikea saada siitä edes kuvaa, mutta tuossa ylempänä nyt kuitenkin vähän muokattu kuva siitä testistä.

Onko sinulla kokemusta kyseisestä raskaustestistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti