2019/11/20

40. raskausviikon maha

Mulla on nyt lopussa vähän jäänyt nää mahapäivittelyt, mutta ajattelin nyt vielä viimeisen kerran tulla tämän päivittämään tänne. Tänään on tosin jo rv 39+6 eli huomenna vaihtuu jo 41. raskausviikkoon, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Maha on mielestäni laskeutunut jo todella alas, vaikka sitä ei tästä kuvasta niin huomaakaan. Tuntuu, että se on myös isompi kuin esikoisesta tässä vaiheessa.

En jaksaisi enää yhtään odottaa. Laskettu aika on huomenna ja en olisi supistusten ja muiden asioiden takia osannut ajatella, että näin pitkälle kestäisi tämä toinen raskauteni. Noh, saa nähdä syntyykö vauva tällä viikollakaan vai venyykö jopa ensiviikolle asti. Jokainen ilta silti jännittää mennä nukkumaan, kun mietin aina, että jos se lähteekin yöllä syntymään. Useinhan raskaudet alkavat yöllä, kun äiti on rentoutunut.

Onneksi huomenna mummini tulee meille yöksi, joten on esikoiselle hoitaja, jos vauva syntyy vaikka to-pe yönä tai perjantaina, kun mies on töissä. Olisi pelottavaa olla kahdestaan esikoisen kanssa kotona, kun supistukset alkaisivat kunnolla. Huomenna on myös saunavuoro, joten toivottavasti myös sen tuoma rentoutuminen auttaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti