2019/11/15

Toivottavasti viimeinen neuvola, rv 39+1

Tänään oli viimeinen neuvola ennen laskettua aikaa. Vielä on tietenkin yksi aika varattu 41. viikolle, mutta toivottavasti tämä nyt ei venyisi kamalasti yli lasketun ajan.

Jouduin neuvolaan mennessäni kiirehtimään junaan, jonka jälkeen alkoi taas tulemaan vähän kipeitäkin supistuksia. Onneksi verenpaine, proteiinit, paino ja sf-mitta olivat kaikki ok, eli niistä ei tarvitse nyt huolehtia.

Juttelimme hoitajan kanssa paljon imetyksestä. Hän mittasi sf-mittani, joka oli noin 30,5 cm. Se menee koko ajan omalla miinuskäyrällään. Hoitaja kokeili vauvaa vatsan päältä ja arvioi sen painoksi yli kolme kiloa; ehkä 3,1-3,2 kg. Hän myös sanoi, että pää on nyt todella alhaalla. Luultavasti se ei tuosta alemmaksi enää edes synnytystä mene. Tämän takia hän sanoikin, että saattaa hyvin syntyä jo lähipäivien aikana.

Kotona supistuksia tuli vielä jonkun aikaa ja vielä iltaa kohdenkin muutamia, mutta ei kovia tai kamalan tiheästi. Rinnat ovat myös olleet todella arat ja kipeät. Voi kun vauva voisi tulla jo nyt viikonlopun aikana ♥ Kamala jännitys koko ajan, milloin alkaa tapahtumaan.

4 kommenttia:

  1. Oho, sinulla taitaa olla synnytys jo lähellä, kun tulee noita supistuksiakin. Onpa jännää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin toivonut sitä koko ajan, mutta vielä antaa tyttö odotuttaa itseään. Ehkä kuitenkin tällä viikolla, toivoisin...

      Poista
  2. Siellä ja täällä seuraajana ollaan jännän äärellä! Tsemppiä loppurutistukseen, lopussa kiitos seisoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Kohta se on ohi ja saa vauvan kotiin :)

      Poista