2019/06/18

18. raskausviikon masu

Tänään on rv 17+1 ja vatsa on kuvan kaltainen tällä hetkellä. Se tuntuu kasvavan nyt joka viikko todella paljon ja enää sitä ei todellakaan pysty piilottamaan. Vauva vastaa tällä viikolla kooltaan bataattia.

Todella nopeasti on mennyt aika tässä raskaudessa. Viikot vaan vierii nopeammin kuin ajattelisi. Enää muutama viikko niin ollaan jo puolivälissä.

Kävin viime viikolla neuvolalääkärillä. Se oli todella pikainen känyti; perus voinnin kysymiset, sisätutkimus ja sydänäänten kuuntelu.

Olen nähnyt nyt muutaman yön jo putkeen kamalia painajaisia. Nekin taisivat kuulua raskauteen, mutta inhottavia ne ovat ja sellainen inhottava olo säilyy aina koko päivän ajan. Ahdistavaa.

2 kommenttia:

  1. On kyllä kiva masu jo sulla! Itse vielä odottelen, vaikka kyllä se iltaturvotuksilla vähän näkyy. :) Nyt tuntuu kyllä itsestäkin, että aika on mennyt tosi nopeasti! Sitä on vissiin jo unohtanut ne viikot ennen nt-ultraa, koska ne matelivat hitaasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tokassa raskaudessa tää maha on kasvanut ihan kamalaa vauhtia :D Ihan eri vauhtia kuin ekassa. Ei meinaa tajutakaan, että taas se keho muuttuu :D

      Poista