2019/06/08

Viimeinen sukupuoliarvailu ennen ultraa

Ajattelin nyt huvikseni tehdä vielä viimeisen arvailu-postauksen ennen maanantaina olevaa yksityistä ultraa, jossa hyvällä tuurilla voi jo näkyä sukupuoli. Tämä on ihan huumorilla tehty, eli ei kannata ottaa vakavasti.

Nub

Tästä teoriasta tarkemmat tiedot täältä.

Tämän teorian mukaan odottaisin tyttöä.


Poika 0 Tyttö 1

Kiinalainen syntymäkalenteri

"Vanhan legendan mukaan syntymäkalenterin loi kiinalainen tiedemies 700 vuotta sitten. Kalenteri löydettiin tarinan mukaan kuninkaallisesta hautakammiosta, ja on sen koommin kiikutettu talteen pekingiläiseen tiedemuseoon." lähde: vau.fi

Hedelmöitys tapahtui maaliskuussa ollessani 25-vuotias. Näin ollen odotan tämän kyseisen kalenterin mukaan poikaa.

Poika 1 Tyttö 1

Pahoinvointia vai ei?

Uskomuksen mukaan tyttöraskaudessa pahoinvointi on usein kovempaa kuin poikaraskaudessa. Tämähän on vain myytti, mutta otan nyt nämä kaikki uskomuksetkin mukaan tähän leikkiin.

Minulla oli todella vähän pahoinvointia, mutta kuitenkin esikoisen aikaista raskautta enemmän. Tämän mukaan odotan silti enemmänkin poikaa.

Poika 2 Tyttö 1

Ruokahalu

Sanotaan, että poikaraskaudessa äidillä on usein kovempi ruokahalu.

Minulla oli viime raskaudessa koko ajan kamala nälkä ja sama on myös nyt. Se on ollut melkein ainoa oireenikin koko ajan, joten poika tämän mukaan.

Poika 3 Tyttö 1

Vanhempien ikä

Väitetään, että mitä vanhempia vanhemmat on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä he saavat tytön. Olemme molemmat nyt 26-vuotiaita, joten tämänkin mukaan poika.

Poika 4 Tyttö 1

Stressi

Kovan stressin sanotaan lisäävän poikaraskauksen todennäköisyyttä.

Emme ole stressaneet normaalia enempää, joten tämän mukaan tyttö.

Poika 4 Tyttö 2

Seksiä ovulaation aikaan

Sanotaan, että ovulaation aikaan ajoitettu yhdyntä lisäisi poikavauvan todennäköisyyttä ja paljon ovulaatiota ennen tapahtunut yhdyntä tyttövauvan todennäköisyyttä.

Meillä yhdynnät osuivat päivä ennen ovulaatiota sekä päivä jälkeen, eli aika lailla ovulaation ajankohdalle. Poika siis.

Poika 5 Tyttö 2

Ulkonäössä tapahtuvat muutokset

Väite kuuluu, että tytär vie äitinsä kauneuden. Esikoisen aikana hiukseni olivat kiiltävät ja paksut, iho hyväkuntoinen ja näppylätön ja sain pojan. Nyt iho ja hiukset ovat rasvaiset, hiukset huonokuntoiset, minulla on jatkuvasti hyvin paljon näppylöitä ja jotenkin ruma olo. Tämän mukaan siis tyttö.

Poika 5 Tyttö 3

Kuivuus käsissä ja kylmyys jaloissa

Näiden väitetään viittaavan poikaan. Ihoni on pehmeä ja rasvainen ja jalkani eivät ole kylmät, joten tämän mukaan tyttö.

Poika 5 Tyttö 4

Vatsan muoto

Tytössä vatsa leviää sivuille ja pojassa vatsa alkaa jo ylhäältä ja on "pystyssä". Tämän mukaan tyttö, mutta toisaalta minulla oli esikoisenkin odotuksessa "tyttövatsa".

Poika 5 Tyttö 5

Linea nigra

Poikaraskaudessa sanotaan joskus äidin vatsalle tulevan pystysuunnassa kulkeva tummanruskean viiva. Tämä ei tullut esikoisesta eikä nytkään, mutta uskomuksen mukaan kuitenkin tyttö.

Poika 5 Tyttö 6

Vauvan syke

Väitteen mukaan tytöllä on nopeampi (ainakin yli 140-145, ehkä jopa yli 150), viuhuvampi syke ja pojalla sitten tätä matalampi, laukkaava syke. Tässäkin se hauska, että esikoisella oli "tyttösyke" eli 150-160 yleensä ja nyt myös tällä toisella ollut samaa luokkaa. Tänään se oli tosin vain noin 145 ja laukkaavampi. Tämän mukaan olisi kuitenkin tyttö.

Poika 5 Tyttö 7

Sormustesti

Tässä otetaan ensin hius, johon pujotetaan sormus (mieluiten äidin oma). Odottava äiti käy selälleen makaamaan ja sormus lasketaan hiuksen päistä pitäen raskausvatsan päälle. Monet käyttävät tässä dominoivaa kättään, mutta vanhan uskomuksen mukaan pitäisi käyttää vasenta kättä, koska se on sydäntä lähempänä.

Sormus nostetaan parin sentin korkeudelle vatsasta ja katsotaan, alkaako sormus pyörimään vai tekemään edes takaista heiluriliikettä. Mikäli sormus alkaa pyörimään, on vauva tyttö ja jos se heiluu edes takaisin, on vauva poika.

Kokeilin tehdä tämän kaksi kertaa peräkkäin ja sormus teki heiluriliikettä molemmilla kerroilla, eli olisi tämän mukaan poika.

Poika 6 Tyttö 7

Mitä muut ovat veikanneet?

Enimmistö on veikannut tyttöä.

Poika 6 Tyttö 8

Oma veikkaus

Olen nähnyt molemmista sukupuolista unia, mutta nyt lähiaikoina enemmän unta pojasta. En ole enää yhtään varma. Veikkaan silti enemmän poikaa tällä hetkellä.

Poika 7 Tyttö 8

Nettitesti

Tein testin täällä.



Poika 8 Tyttö 8

Huhhuh, tasapeli! Nyt vielä jännittyneempänä odotan, näkyykö maanantaina ultrassa sukupuoli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti