2019/08/08

3-4D-ultra

Käytiiin tänään yksityisellä 3-4D-ultrassa. Ainahan se vähän maksaa, mutta kävimme myös esikoisesta, joten halusimme myös kuopuksesta muistoksi kuvia ja videota. Aikaa meille oli varattu 50 minuuttia. Appiukko vahti onneksi esikoista sen ajan.

Saimme heti alkuun kuulla, että vauva näyttää edelleen tytöltä. Aluksi säikähdin aika paljon, kun pään mitta antoi raskausviikoiksi jotain 22+, mutta uuden mittauksen jälkeen se onneksi oli oikea, eli neuvolan mukainen 25+0 (ovulaatiosta laskettuna nyt tosin 24+3).

Vauva oli koko ajan naama väärään suuntaan. Sen jälkeen hän oli naama niin lähellä reunaa, ettei väliin mahtunut vettä ja kuva ei ollut sen takia yhtään tarkka. Lopuksi vauva keksi vielä laittaa kädet naaman eteen.

Ultraaja oli todella sinnikäs ja yritimmekin sinnikkäästi saada vauvaa liikkumaan ja kokeilla eri kuvakulmia. Valitettavasti kuvista ei kuitenkaan tullut niin selkeitä ja tarkkoja kuin mikä olisi mahdollista. Saimme ensiviikolle siis maksuttoman uusintakäynnin. Toivottavasti meitä onnistaisi silloin paremmin.

4 kommenttia:

  1. Onpa kiva, että saatte uuden maksuttoman ajan ensi viikolle! Hyvää palvelya yksityisellä!
    Ja pääsettepä taas pian näkemään teidän pienokaisen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli aivan ihanaa palvelua ♥ Rahan arvoista! Alle viikko, niin nähdään taas vauva :3

      Poista
  2. Hei vaa ajattelin kysyä että on terveys talo ultra hyvä ja varma laskettu aikajonla sain

    VastaaPoista
  3. Kun on niin monta kertaa vaihdettu ja nyt kävi terveys talon ulrassa sain tämä laskettu ajan niin on se luotettava

    VastaaPoista