2019/08/04

Uusi rattaiden runko

Ostettiin aiemmin blogissakin esittelemäni mustat emmaljungan tuplarattaat lapsille. Mieleeni kuitenkin tuli, että mitä jos toinen lapsi on vaikka hoidossa tai käymässä jossain joskus ja en jaksa raahata yhtä lasta varten tuplarattaita mukanani ulos? Ystäväni, jolla on jo kaksi lasta sanoi, että osta pelkkä emmaljungan viking runko, niin saat siihen vaihdettua niin esikoisen istuimen, kuopuksen vauvakopan tai kuopuksen kaukalon. Hän on itse toiminut niin ja todennut sen hyväksi.

Löysin torista 180 euroa maksavan rungon, joka noudettiin tänään. Istuin sopi runkoon loistavasti! Hieman kyllä mietin, mahtavatko nuo renkaat kulkea kuinka hyvin talvella, mutta ainahan voi hommata vaikka käytettynä erilaiset renkaat tuohon.

Ostan myöhemmin syksyllä ystävältäni vielä adapterit sekä kaukalon emmaljungiin, niin voi vaihdella sen ja vauvakopan välillä. Sitten alkaa olla kaikki nuo vaunuhommat hoidettu!

Olen innostunut ostamaan kaikenlaisia vaatteita kuopukselle. Tuossa alhaalla näkyvässä kuvassa vaatekaapin sisältöä kuopuksen hyllyjen kohdilta. Kuvassa näkyvät vaatteet ovat lähinnä kokoa 50-74. Nyt voisi alkaa jarruttaa, koska ei niitä kuitenkaan ehdi kaikkia käyttämään. Toisessa kuvassa myös naulakkoa, jossa esikoisen vaatteiden seurassa kuopukselle ostettuja vaatteita.

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea tuo rungon osto! Ja onneksi jollekin muullekin alkaa kertyä vaatetta nurkkiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olisi uskonut, että hurahdan näin pahasti tähän shoppailuun!:D

      Poista