2019/03/28

Ajatuksia 2019 äitiyspakkauksesta

Äitiyspakkaus 2019, Kuva (c) Kela

Tänään julkaistiin siis Kelan odottaville äideille tarjoama äitiyspakkaus. Tämä on pakkaus, jonka kuopuksemme saisi syntyessään tämän vuoden marraskuussa.

Tykkäsin erityisesti äitiyspakkauksen toppa-asusta, toppapussista, peitteestä, harmaista sekä mustaraidallisista housuista ja kaikkein eniten pidän tuosta jääkarhubodysta. Oikein kiva pakkaus ja mielestäni jopa kivempi kuin esikoisen aikainen pakkaus. Tosin esikoisen pakkauksessa pidin vielä enemmän makuupussista, unilelusta sekä pussilakanoista. Joka tapauksessa; ottaisin ehdottomasti tämän pakkauksen, jos odottaisin esikoistani.

Entäs tällä kertaa? Otanko avustuksen pakkauksen vai rahan muodossa?

Äitiyspakkaus 2016, Kuva (c) Kela
Olen säilyttänyt ylhäällä näkyvästä esikoisen 2016 vuoden äitiyspakkauksesta suurimman osan. Toppa-asun olen tosin antanut ystävälleni ja muutaman vaatteen, mutta muuten aika lailla kaikki on edelleen tallessa pikkuiselle säästettynä.

Mikäli olen niin onnellisessa asemassa, että tämä raskaus todella jatkuu hyvin ja tuolla mahassa oikeasti pieni ihminen kehittyy, niin aion tällä kertaa ottaa avustuksen rahana, eli 170 eurona. Aion sillä summalla koota itse oman näköisen pakkauksen kuopusta varten. Minulla on vielä esikoisen äitiyspakkauksen laatikkokin tallessa, joten voin koota sen siihen.

Tuolla summalla aion ostaa tutin, tuttinauhan, hammasharjan, kylpymittari (esikoisen oma meni rikki), tumppuja, unirievun, popin sukkia, jonkun sisähaalarin vaatteiden alle, kapalopuvun, kylpypyyhkeen ja muuta pientä ja loppurahalla sisävaatteita. Aion suosia vaateostoksissa käytettyä. Ystävältäni saan heidän toppa-asunsa ja mahdollisesti myös pipon, töppöset sekä makuupussin. Hänellä taitaa olla kaukalopussikin vielä säästössä. Esikoiselta otan ainakin toppapussin, kynsisakset, hiusharjan, talkin, sinkkivoiteen, nännivoiteen, ulkotöppöset sekä runsaasti sisävaatteita kuopuksen käyttöön.

Aion tehdä myöhemmin vielä oman postauksen sille, mitä kaikkea pitää ostaa ja mitä kaikkea meillä on jo valmiina ennestään.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä ihan järkevältä ottaa pakkaus rahana tällä kertaa. :) Kirjoittelin just itsekin pakkauksesta, tykkäsin siitä tosi paljon alun epäröinnin jälkeen. Oli myös kiva löytyy sun blogi, koska meillä olisi LA:t melko lähekkäin. Tai no, ne on (ei olisi), mutta koska itselläni on menossa vasta 3+6 viikko, ei oikein uskalla vielä ajatella, että tämä loppuun asti kestäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jäisi liikaa asioita käyttämättä ja tulisi osa tavaroista tuplana, joten raha järkevämpi. Kiva kun kirjoittelit, niin löysin samalla myös sinun blogisi :) Tykkään etenkin iltaisin lueskella läppärillä muiden samoja asioita läpikäyvien blogien, joten otan blogisi seurantaan! Ihanaa odotusta ♥

      Poista