2019/03/13

Romahdin vessan lattialle itkemään

Olemme yrittäneet toista lastamme jo yli puolitoistavuotta. Tänä aikana en ole saanut kuin viivanpaikkoja jne, mutta en mitään vähänkään punertavaa. Sofin herkkiä testejä olen tehnyt varmaan satoja saamatta niihin yhtään mitään.

Meillä on ensikuulle soittoaika naistenklinikalta, koska meidän oli tarkoitus kuulla testien tulokset ja mahdollisesti siirtyä icsi-jonoon.

Minulla on ollut nyt muutama päivä todella siis todellla kova nälkä koko ajan ja tänään alkoi kohtu ja munikset kovasti vihloilemaan. Luulin menkkojen alkavan, kun alkoi lorahtelemaan niin paljon vetistä valkarria, että päätin tehdä testin, vaikka on vasta dpo 9.

Tein testin, vilkaisin sitä ja katsoin sen taas negaksi. Otin testin mukaani ja viskasin pöydälle miehen eteen ja sanoin, että teinpä taas negatestin vaikka ei pitänyt. Katsoin uudestaan testiä ja siihen olikin tullut haamu! En saanut kunnolla sitä kuvaan, mutta silmällä erotan siinä punaista väriä. En ole koskaan ennen saanut sofin testeihin mitäään! Tämä vielä tunnin pidätyksellä olevasta virtsasta.

Ensi reaktiona romahdin täristen vessan lattialle itkemään ja jouduin keräilemään itseäni. Näytin miehelleni testiä, mutta hän ei halunnut uskoa mitään, vaikka näkikin sen haalean haalean haamulaisen. Hän ei kuulemma suostu vielä ajattelemaan mitään. Ymmärrettävää.

Aion testata vielä puolen tunnin päästä uudelleen, koska en malta odottaa. Pelottaa kaikki niin kamalasti.


Sofin herkkä raskaustesti - dpo 9

5 kommenttia:

  1. Mä sain negan ja nyt menossa kp 1. :( Romahdin itsekin mutta eri syystä.

    Hei mahtavaa! Nyt toivotaan että viiva vahvistuu. Kyllä tuossa näkyy selkeä haamu!! Ja hei vielä dpo:t on varhaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, olisipa ollut mukava yllätys, jos sielläkin olisi tärpännyt :( Mutta mä niin toivon, että ehkä ensikierrosta? <3

      Mua pelottaa kamalasti, että seuraavat testit olisi ihan negoja ja muutenkin, että pysyykö mukana jne. Nyt pitää vaan toivoa

      Poista
    2. Toivotaan! <3 Kerro sitten heti miten kävi!

      Poista