2019/09/15

Babyboxin sisältö


Hain eilen Lastentarvike-liikkeestä ilmaiseksi netistä saamani babyboxin. Hain samanlaisen myös esikoiseni raskaudessa. Laatikon sisältö oli muuttunut paljon aiemmasta ja olin todella iloisesti yllättynyt siitä.

Laatikossa tuli vastasyntyneellekin sopiva aventin tuttipullo, viaplayn 2 kk ilmainen lahjakortti, aventin tutti, desifiointivaatepesuainetta, siteitä ja ensivaippoja. Käytämme itse juuri aventin pulloja, joten tuo oli täydellinen meille. Libero touchin vaipat meillä oli myös esikoisen vauva-aikana käytössä ja samoja aion käyttää myös nyt, joten sekin oli mahtava yllätys. Oli niin hienoa, kun noissa vaipoissa on se "pissaviiva", niin voi seurata pissan määriä etenkin juuri imetystä varten alussa.

Kahdeksan viikkoa ennen laskettua pitäisi tulla vielä koodi, jolla saa hakea Liberon hoitolaukun sisältöineen kaupasta ilmaiseksi. Teen siitäkin myös oman postauksen aikanaan.

3 kommenttia:

  1. Oon ihan kahden vaiheilla, haenko tuon vai en. Vaipat tulisi käyttöön, kun juuri noita aion ostaa muutenkin. Aventin saman pullon ostin juuri, mutta mun ensisijaisena toiveena on, että juuri tuon merkin pullot kelpaisi vauvalle, joten toinenkaan ei olisi haitaksi... Ehkä sen voisi siis tilatakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti suosittelen, jos vaan etenkään tulee mitään käyntiä jonkun lastentarvikeliikkeen seutuville! Laskiskelin, että tossa on melko monen euron edestä tavaraa ja etenkin noita vaippoja aina menee! :D

      Poista
  2. Koodi saapunut. Huomenna hakemaan��

    VastaaPoista