2019/09/28

Liberolaukku


Sain tänään liberolaukkuun oikeuttavan koodin puhelimeeni. Mitä se sitten tarkoittaa? No sitä, että laskettuun aikaan on enää kahdeksan viikkoa! Tai ainakin neuvolan laskemaan päivään.

Esikoinen on ollut nyt todella kipeä; flunssaa, korkeaa kuumetta, itkua ja hokee vain, että "sattuu". Tänään kuumetta oli kolmatta päivää ja hän edelleen valitti, että sattuu. Lähdimme siis päivystykseen, koska aloimme epäillä korvatulehdusta; saa sen yleensä aina flunssan jälkitautina ja sen tullessa lopettaa syömisen, itkee öisin, haroo korviaan jne. Lääkäri löysikin toisesta korvasta alkavan korvatulehduksen, joten haimme antibiootit apteekista. Olen toki itsekin ollut flunssassa, mutta kuumetta ei ole ollut. Tuntuu vaan pahalta, kun esikoinen on niin kovin kipeä ja surkeana. Toivottavasti nyt alkaa helpottaa.

Hain kuitenkin jo heti tänään tuon liberolaukun ja ostin samalla illaksi mulle ja miehelle alennuksesta maailman parasta jäätelöä eli Ben&Jerry'sin synttärikakkujädeä ♥ Tämä on meillä molemmilla ihan lempparia.


Tämä laukku maksaisi kaupassa normaalisti siis 10 euroa, mutta liittymälllä netissä tuohon libero-kerhoon sen saa ilmatteeksi kahdeksan viikkoa ennen laskettua. Näitä vihreitä hoitolaukkujahan näkyy usein äideillä tuolla ulkona. En jaksanut tätä hankkia vielä esikoisen odotusaikana, mutta nyt hain sen.

Laukussa oli imetyssuojia, pienet pesuaine- ja hoitoöljypurkit, siteitä, pieni lelu vaikka vaunukoppaan roikkumaan laitettavaksi, pikku paketti pyllypyyhkeitä ja pieni vaippapaketti. Oikein kiva paketti ilmaisena saatavaksi mielestäni. Aika samanlainen sisältö muuten kuin tuossa babyboxissa.

En enää edes keksi, mitä muuta vauvakamaa voisi saada ilmaiseksi. Onko joku muu keksinyt jotain liberolaukun ja babyboxin lisäksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti