2019/01/29

Kp 13 ja ovulaatio lähestyy

Muistaakseni olen saanut kuvan kaltaisia viivoja ovulaatiotesteihin vasta joskus kp 16 paikkeilla ja ne ovat sitten hiljaksiin vahvistuneet kohti ovulaatioplussaa. Nyt on vasta kp 13 ja minulla on ollut ovismaista limaa jo menkkojen jälkeisistä päivistä alkaen.

Nyt on alkanut olemaan jo pientä nipistelyä munasarjoissa ja vv lisääntynyt. Testikin antaa jo suhteellisen näkyvää viivaa. Flo ennustaa, että ovulaatio olisi kp 20 eli seuraavan viikon tiistaina. Mulla on silti tunne, että se tulee jo aikaisemmin! Oireet ja tuo testi voisi ainakin viitata siihen. Ei se silti haittaa, vaikka se tulisikin vasta myöhemmin. Täytyy nyt tehdä testejä, niin tiedän vähän missä mennään.

Todella jännä tunne, kun nyt on tavallaan ensimmäinen kierto koko tämän yrityksemme aikana, kun mieskin on panostanut ja siemenneste on erilaista kuin aiemmin tämän 1,5 vuoden aikana. Voisiko siitä olla apua? Täytyy kuitenkin muistaa, että hedelmöitys on muutenkin aina tuuripeliä, eli vaikka ovuloisin ja sperma olisi tarpeeksi hyvälaatuista, niin silti on mahdollisuus, ettei hedelmöitystä nyt tapahtuisi.

Haluaisin vain, että ovulaatio olisi ohi ja voisi rentoutua taas loppukierroksi sen suhteen. Nyt olen itsekin syönyt säännöllisesti päivittäin äitiysvitamiineja jne. Mikäli en tule nytkään raskaaksi, niin ainakin saamme maaliskuun alussa tietää, onko siemennesteen laatu parantunut vai kannattaisiko meidän harkita inseminaatiota. Jospa siitä ainakin olisi jotain apua? Sitäkään kun ei tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti