2019/01/27

Siemennesteen rakenne voi todellakin muuttua

Onpa ollut jännää seurata, miten paremmat elintavat todellakin vaikuttavat siemennesteeseen. Alan olla hyvin varma siitä, että elintavoilla on todellakin paljonkin merkitystä sen laatuun ja se voi huonontua, jos ihminen muuttaa yhtäkkiä elintapansa huonommiksi. Treenaus, vitamiinit, tasaiset ruokailuvälit, terveellinen ruokavalio ja uni todellakin auttavat.

Olen aiemmin sanonut, että esikoista yrittäessämme siemenneste oli paksua ja valkoista ja tälloin tulinkin heti raskaaksi. Olin ihmetellyt, kun nyt yrityksen aikana se on ollut niin vetistä ja läpinäkyvää; kuin vettä. Todella ohutta. Nyt kuitenkin se on kuukauden aikana alkanut muuttumaan koko ajan paksummaksi ja valkoisemmaksi. Nyt se on oikeastaan ihan samanlaista jo kuin esikoisen yrityksen aikaan.

Mulla on taas toivo aika korkealla ja pelkään kyllä laskeutuvani taas aika lujaa maanpinnalle, kun tämä kierto lähenee loppuaan.. Pian on onneksi myös uusi analyysi, niin saadaan tietää, onko laatu oikeastikin parantunut vai näyttääkö se vain muuttuneen. Jännittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti