2019/01/22

Taas lisää testejä


Nyt niitä on taas; nimittäin testejä. Tilasin viimeksi vähän hölmösti raskautestejä enemmän kuin ovulaatiotestejä, vaikka sen täytyisi tietty mennä toisin päin. Nyt tilasin ovistestejä enemmän, koska mun on entistä enemmän tiedettävä nyt ovulaation ajankohta, kun meillä alkaa vihdoin olla jotain tsäänssiäkin raskautumiseen (sikäli mikäli jos sperman laatu on alkanut parantua) ja etenkin, jos meinataaan aloittaa inseminaatiot. Flo on tähän asti ollut todella luotettava ja hyvä ovulaatiotietäjä, mutta haluan varmistaa asiaa myös testein. 

Mulla on vähän luottavaisempi olo nyt tämän kierron suhteen ja etenkin siksi, koska seuraavana vaiheena on sitten aloittaa hoidot. Sen takia tilasinkin jo tuollaisen viikkoraskaustestin, koska se oli alennuksessa ja koska haluaisin kuitenkin sellaisella varmistaa raskauden, jos joskus saisin oikesti plussan testiin.

Näihin taisi mennä päälle 40 euroa yhteensä, mutta onneksi jokainen saa päättää, mihin rahansa laittaa. Mulle on ihan sama, paljon rahaa menee, jos vaan lapsen vielä saisin ja tietenkin kaikki apu sen suhteen on aina tervetullutta (niin kuin ovulaatiotestit). Totta kai siihen satsaan mielelläni.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se on hyvä testailla testeillä, Flo:hon ei kannata luottaa. Mulla ainakin kun on yhtään epäsäänöölisempi kierto niin ei pidä flow paikkaansa. Itse ostin tähän kiertoon lisäksi clearbluen ovulaatiotestit noiden perustikkujen lisäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, et itelläki sattunut lähinnä tuuria ton Flon suhteen nyt. Ne on varmasti myös todella hyviä. Jos mennään insseihin, niin saatan iteki satsata niihin digeihin! :)

      Poista