2019/04/01

Clearbluen digitestin avaaminen, rv 6+0


Näin viime yönä unta, että kävin normaalisti pissalla, mutta pyyhkiessä huomasin paperissa verta. Minulla alkoi unessa siis keskenmeno. Ystäväni oli juuri ennen keskenmenoaan alkanut nähdä vastaavia unia, joten tulin itse hieman vainoharhaiseksi myös. Ennen keskenmenoa ystäväni huomasi testejen haalenevan ja kuvan digi näyttä edelleen "1-2 viikkoa" vaikka siinä olisi pitänyt olla ainakin "2-3" tai enemmän.

Hain vielä varmistuksen varmistukseksi, viimeiseksi testikseni, tämän kyseisen digitaalisen. Varhaisultran odottaminen on tuntunut aivan nälkävuodelta ja päivät on älyttömän pitkiä. Tänään alkoi viimeinen viikko enne ultraa ja olen aivan kärsimätön! Mikäli raskaus paljastuisi tuulimunaksi tai keskeytyneeksi, niin olisin aivan turhaan intoillut ja aivan varmasti maailmani romahtaisi.

Joka tapauksessa, digitaalinen antoi toivomaani tulosta, eli +3 vikkoa. Voin taas hetkeksi henkäistä ja tämä auttaa minua jaksamaan vielä tämän viimeisen piinallisen viikon enne ultraa.

Halusin huvikseni myös avata testin, koska tuskin tulen enää elämässäni positiivisia testejä tekemään, mikäli tämä raskaus päättyy hyvin. Kuvassa siis digitaalinen testi +3 viikoilta sisältä sitä varten, jos jotain muuta himotestaajaa sattuu joskus mietityttämään oma testitulos ja haluaa verrata jne. Itse olen kova googlailija :D

2 kommenttia: