2019/05/20

14. raskausviikon masu

Tänään on rv 13+0 eli 14. raskausviikko alkaa. Vauva on tällä viikolla sitruunan kokoinen. Niin hassua, että vaikka vauva on vielä niin pieni, niin silti vatsa tuntuu olevan jo kovinkin suuri edelliseen raskauteen verrattuna.
Olo on edelleen hyvä, mutta väsynyt olen koko ajan, mielialat heittelee, nään paljon erikoisia unia ja on jatkuva pissahätä. Olen nyt lähes aina itsekin nukahtanut, kun olen nukuttanut esikoistamme päiväunille.

Esikoisen oli tarkoitus mennä syksyllä päiväkotiin ja minun normaalisti kouluun. Hän ei kuitenkaan päässyt aivan lähipäiväkotiin ja en usko, että jaksan viimeisiä kuukausia kävellä päivittäin tuota pitkää matkaa päiväkodille. joten päätimme antaa hoitopaikan eteenpäin ja hakea hänelle paikkaa metsäkerhossa. Kerhossa hän voisi jatkaa vielä vauvan synnyttyäkin, niin näkee sitten muita lapsia ja saa virikkeitä viikkoihinsa. Kerho on vain muutaman kerran viikossa ja muutaman tunnin, joten minunkaan ei tarvitse kävellä joka arkipäivä tuota pitkää matkaa viimeisilläni. Olisi ollut myös hassua viedä joltain enemmän tarvitsevalta hoitopaikka, kun meillä tarve on lähinnä vain kolmelle kuukaudelle nyt.

Ultraan on vielä kolmisen viikkoa. En jaksaisi odottaa. Tyttöolo on hieman vahvistunut ja sitä lisää se, että muutkin uskovat kuopuksemme olevan tyttö. Jännittävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti