2019/05/31

Tähän astiset ostokset


Ajattelin nyt lyhyesti näyttää, mitä olemme jo erikseen vauvalle ostaneet. Ostokset ovat olleet lähinnä vaatteita, mutta muutama muukin asia mahtuu joukkoon. Olen ostanut vähän molemmille sukupuolille noita vaatteita, mutta aika tyttöpainotteisia ne kyllä ovat... Sanoin kyllä miehelle, että kyllä niitä nyt voi käyttää vaikka tulisikin poika. :D

Tämä lapsi jää mitä luultavammin meidän viimeiseksi, joten olen antanut itseni vähän hurahtaa niiden osteluun. Lähes kaikki vaatteista on käytettynä ostettu. Koot ovat aivan pieniä vauvakokoja ♥ Näiden vaatteiden merkkeinä on mini rodini, me&i, adidas, mainio, vimma, newbie, pop ja on siellä muutama itsetehtykin mukana.


Käytettynä ostin myös mini rodinin kirahviyökkärin sekä samaa merkkiä olevan pupujumppiksen. Popin sukat ostin uutena alennukesta. Lisäksi olen ostanut käytettynä kaksi swaddle up -unipussukkaa, joista toinen on kokoa S ja toinen M. Näitä en ole vielä testannut esikoisen kanssa, joten odotan mielenkiinnolla. Whisbearin sain tilattua käytettynä 40,9 e spk, kun sen ovh on 69 euroa. Hyvä säästö. Siitäkään minulla ei ole vielä aiempaa kokemusta.


Isoin hankintani on kuitenkin emmaljungan tuplavaunut, jotka ostin myös käytettynä. Todella ihanat ja tukevat. Vaikuttavat lähes käyttämättömiltä. Olisipa kiva päästä jo testaamaan näillä kulkua tuolla ulkona kahden lapsen kanssa! Odotan niin innolla ja jännityksellä tulevaa talvea.

Siinä tähän astiset ostokset vauvalle. Kuvista puuttuu vielä toppapussi kaukaloon sekä vauvakirjat. Teen niistä vielä erikseen postauksen, kunhan saan ne ensin. Vaatteita en nyt osta ennen ultraa. Pienet vaatteet on vaan niin söpöjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti