2019/05/01

11. raskausviikon maha

On ollut aika paljon kiireitä, joten ei ole ihan toteutunut tuo tasaviikkoina masukuvailu, mutta yritän kuitenkin muistaa noin joka toinen viikko vähintään kuvailla masua. Tänään on siis rv 10+2 eli 11. raskausviikko menossa. Vauva on noin limen ja kohtu greipin kokoinen.

Ja siis; herranjestas tätä vatsaa! Voiko se todellakin kasvaa näin vauhdilla tokassa raskaudessa? Se on nyt ehkä viikossa humahtanut järkyttävän paljon ja huomaa näistä kuvistakin muutoksen tuohon parin viikon takaiseen. Nyt sen peittäminen alkaa olemaan aika vaikeaa, mutta yritän silti olla nt-ultraan asti kertomatta muille kuin läheisille ihmisille.

Hetken ajattelin, että olenkohan vain syönyt enemmän ja kasva johtuu vain turvotuksesta ja herkuttelusta, mutta äitini sekä mieheni sanoivat molemmat minun näyttävän aiempaa hoikemmalta (mm. kasvoista), joten enemmän epäilen vatsankasvun olevan ihan raskaudesta johtuvaa. Tuohon alavatsalle on tullut ihan kunnon poltsi. Ilman paitaa kun katson sivuttain peilistä mahaani, niin se näyttää samalta kuin viime raskaudessa yli puolenvälin raskauden. Raskausmainen, pyöreä masu.

Tuossa kuvassa muuten legsut painaa mahaa, niin menee hauskan muotoisesti. Olisi pitänyt tajuta laskea ne mahan alapuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti