2019/05/24

Unet sukupuolesta

Yhdestä unesta kerroinkin jo aiemmin blogissa.

Muutama yö sitten näin unen, jossa menin ultraan ja minulle selvisi, että odotin poikaa. Päähäni iskeytyi ajatus: "eikö se siis olekaan tyttö?" Yhtäkkiä uni vaihtuikin sellaiseen, jossa vauva oli syntynyt ja oli tyttö. Perään näin vielä toisenkin unen, jossa vauva oli syntynyt ja oli siinäkin tyttö.

Viime yönä näin unta, jossa vauva oli syntynyt jo muka viikolla 10 (vaikka olen tällä hetkellä viikolla 14). Ihmettelin kovin, miten hän olisi voinut muka selvitä niin aikaisilla viikoilla selvinneenä. Hänet kuitenkin tuotiin syliini imetystä varten. Hän oli kovin pieni ja kääritty siniseen pyyheliinaan. Mietin heti, että hän on sittenkin poika! Yritin kuitenkin varmistaa asiaa vielä kurkistamalla pyyhkeen alle, mutta se ei jostain syystä onnistunut. Unessa ystäväni vielä sanoi, että "se nub olikin niin erikoisen näköinen!" Olipa kerrassaan erikoinen uni.

Nyt olen todella hämmentynyt. Miten voin nähdä unia, joissa vauva on välillä poika ja välillä tyttö? Eikö kehollani ole tällä kertaa todellakaan mitään hajua tulevasta? Viime raskaudessa näin jatkuvasti unia, joissa esikoinen paljastui pojaksi ja sehän se paljastui myös ultrassa.

Jotenkin alitajuntaisesti olen koko ajatellut vauvan olevan tyttö ja ostellut enemmän tyttöä ajatellen vaatteitakin. En tiedä vaikuttaako siihen kaikkien muiden vakuuttelut, että kyllä sä kuitenkin nyt odotat tyttöä. Silti alitajunta sanoo jatkuvasti, että yhtä hyvin se voisi olla poikakin. Jännittävää! Eniten kuitenkin koko ajan toivon, että kaikki menisi loppuun asti hyvin ja vauva olisi terve ♥ Viime unessa lapsiveteni meni nyt jo ja se oli aivan kamalaa! Keskenmenon pelko seuraa siis edelleen.

Tänään olikin pakko etsiä sydänäänet ja nyt ne löytyivät aivan heti, kun laite koski mahaani ja ääni oli todella voimakas ja nopea. Aivan kuin vauva olisi jo paljon entistä kookkaampi. Ihana pienei rakas lapseni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti